2015. aug 12.

FŰBEN-BORBAN ORVOSSÁG 1.

írta: László Vágó
FŰBEN-BORBAN ORVOSSÁG 1.

A bor jótékony hatását a tudományos kísérletek is bizonyították!

p1080759_1.jpg

Kedves borbarátok van egy jó hírem. A bor nemcsak finom nedű, hanem jótékony élettani hatásai is vannak, melyek hozzájárulhatnak szervezetünk egészséges működéséhez is. A borfogyasztásban is igaz az a tétel, hogy mindent csak mértékkel és megfelelő minőségben kell fogyasztani. Ekkor hozza a legjobb eredményeket.

Van még egy jó hírem, most a fehér bort kedvelőknek. Nem csak a vörösbornak van jó hatása az egészségre. Azt azonban kutatásokkal is igazolták, hogy a vörösbornak több pozitív élettani hatása van.

gyuribacsi_video.jpg

Most részrehajló leszek, mint „vörösboros” és a vörösbor ívás előnyeiről fedek fel néhány tényt.

A vörösbor segíti a gyomor megfelelő működését és fogyasztásával az emésztőrendszeri megbetegedések, a gyomor- és bélgyulladás kellemetlen tünetei is enyhíthetőek.

A vörösborban igen magas az antioxidánsok szintje. Ezek az antioxidánsok, mint a polifenolok képesek felvenni a harcot a szervezetünkben található szabad gyökökkel szemben.  Így a kedvenc borainknak nagy szerepe lehet akár a tumorok megelőzésében is.

A vörösborban lévő szaponin megakadályozza az erekben lévő koleszterin lerakódását. Ennek köszönhetően a test szövetei rugalmassá válnak, egyben serkenti a vérképződést, Ezáltal hozzájárul a szív- és az érrendszeri betegségek megelőzéséhez.

Hamarosan következik a folytatás meglepő tényekkel, érdekes információkkal és iható termékekkel.

Egészségedre
Vágó László
043 Vágó László (3).jpg

 

Szólj hozzá

gyógynövények egészséges italok gyógyfűvek