2018. máj 09.

A BORჄSSZA BARÁTI KÖR A VILLÁNYI BORVIDÉKRE LÁTOGAT

írta: László Vágó
A BORჄSSZA BARÁTI KÖR A VILLÁNYI BORVIDÉKRE LÁTOGAT

ISMERKEDJÜNK A MAGYAR BOROKKAL A BORჄSSZA BORVIDÉK TÚRÁKON

altalanos_logo_felirat_03_zold_328-277.jpg

A BorYssza Baráti Kör  a BorYssza Borvidék Túrák szervezésével arra vállalkozik, hogy új, egyedi módon „ízelítőt” adjon egy-egy borvidékből, a borvidék boraiból, innovatív pincészeteiből és helyi ízeiből, azaz

BorYssza Borvidék Túra = 5 település, 5 pincészet, pincészetenként 5 kiváló bor,
azaz egy egyedi, nagyszerű élmény, finom falatokkal, kitűnő társaságban.

A túra során a résztvevők a borokon kívül megismerkednek a borászokkal, a borászatokkal, a pincékkel is kellemes beszélgetés, borozás és falatozás közben.
Eddigi BorYssza Borvidék Túráink csapata  megÍZlelte a Tokaj és Egri borvidék borait. Néhány információ és élmény kép a BorYssza Túrákról a Tokaji és Egri borvidéken.

A BorYssza Borvidék Túra következő állomása: a Villányi borvidék. A hagyományainkhoz híven nem csak Villány városa.
BorYssza Villányi Túra állomásai (nem sorrend): Villány – Jekl Pincészet, Villánykövesd – Blum Pincészet, Siklós – Grócz Pincészet, Kisharsány – Nitt Pince és Fogadó, Palkonya – Hárságyi Pincészet

borysszavillanyitura_201806.jpg

Az BorYssza Villányi Túrát 2018. június 22-n pénteken és június 23-n szombaton rendezzük. meg, amikor is a következő pincészeteket látogatjuk meg.
- Jekl Pincészet, Villány - http://ilprimo.hu/   

- Blum Pincészet, Villánykövesd - http://www.blumpince.hu/                      

- Grócz Pincészet, Siklós - http://groczpinceszet.hu/ 

- Hárságyi Pince, Palkonya - http://www.borviraghaz.hu/                 

- Nitt Pince és Panzió - http://www.nittpincepanzio.hu/        
A végleges sorrendről később adunk tájékoztatást. A változtatás jogát fenntartjuk!

A program kedvezményes ára 23.900 Ft. 

Az ár a borvidéki 5 település közötti buszos utazás mellett tartalmazza az 5 település 5 pincészetének meglátogatását, pincénként 5 bor kóstolását a borász v. tulajdonos vezetésével, minden kóstoló helyen borkorcsolyákat, az egyik pincében egytálételes étkezést, címkézett kóstoló poharat, BORnasit és vizet.

A túrán maximum 20 fő vehet részt.

Találkozás és regisztráció Kisharsányban a Nitt Pince és Panzióban 2018.06.22. A buszos túra indulása 2018.06.23. 10:00 órakor. A tervezett visszaérkezés a Kisharsányba kb. 19:00 órakor.
Az eseményt megosztok között kisorsolásra kerül egy ingyenes részvételi lehetőség, amennyiben a jelentkező-résztvevők száma eléri a 13 főt. A sorsolás időpontja 2018.06.11.

Érdemes követni a BorYssza Baráti Kör csoportot és a BorჄssza Villányi Túra esemény híreit, hogy értesüljetek a legfrissebb információkról.

A túrára a vago.laszlo33@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni. Minden jelentkezést visszaigazolunk. A visszaigazolásban elküldjük a további részleteket és részvételi díj utalásához szükséges adatokat. Részvételét a túrán csak a részvételi díj befizetésével tudja biztosítani.

A részvételi díj a szállást nem tartalmazza.

Magyar bort inni élvezet, magyaroknak dicsőség!

Vágó László
+​36 70 329-3457
vago.laszlo33@gmail.com
bor-vallalkozas.blog.hu
vagol_foto_382_480.jpg

 

Szólj hozzá