Bor és vállalkozás

Aki a bort szereti rossz vállalkozó nem lehet!

2019. júl 16.

GasztroSopron Bortúra Sopronon kívüli vendégekkel

írta: László Vágó
GasztroSopron Bortúra Sopronon kívüli vendégekkel

Soproni éttermek és borászok megmutatták a világ egy másik kis boros részét

Egy új boros esemény bukkant fel a rendezvények palettáján. Idén június elején először rendezték a Gasztro Sopron Bortúrát. Nagy szerencsémre ebben az időben Fertőrákoson voltam és élveztem a Barlangszínház előadásait. Azonban egy ilyen eseményt nem hagyhattam ki. A Gasztro Sopron Bortúra lényege a…

Tovább Szólj hozzá

2019. júl 09.

Ábrahám Bor, Richter Ambrus Trió, Fill the Winebox

írta: László Vágó
Ábrahám Bor, Richter Ambrus Trió, Fill the Winebox

Bor, mámor… Bényére készülés Erdőbényei borokkal és borászokkal

Egy titok, amit nem is titkolok. Tervezem, hogy ott leszek az idei Bor, mámor.. Bénye eseményen. Már korábban elkezdtem a felkészülést és az ismerkedést a bényei borokkal, hogy Erdőbényén már tudjam hova kell mennem és kit kell feltétlenül meglátogatnom. Persze erről majd beszámolók. Az első…

Tovább Szólj hozzá

2019. júl 02.

Horváth József Ráspi a reneszánsz fogadós és séf Fertőrákosról

írta: László Vágó
Horváth József Ráspi a reneszánsz fogadós és séf Fertőrákosról

Fertőrákos egyedi bor(szín)foltja a Soproni borvidéknek

Fertőrákoson a Ráspi Étteremben találkoztam újra  Horváth Józsi Ráspival. Azonban ez egy különleges, azaz Ráspi3, alkalom volt. Nézzük a matekot. Ráspi1 – Horváth József Ráspi, Ráspi2 – Józsi édesapja és Ráspi3 – Ráspi Étterem és Panzió Már amikor először találkoztunk januárban a ChampionWine-ban…

Tovább Szólj hozzá